Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Resident Evil 2 extra modi en characters gelekt

Het virus breekt uit.

Middels een datamine zijn er details gelekt over personages en gamemodi uit de Resident Evil 2 Remake.

Zo is onder andere te zien dat de B-scenario's van zowel Leon als Claire opnieuw in de game zaten. Deze scenario's zijn in de originele game speelbaar wanneer je de game met een van de twee personages uitspeelt. The bonusscenario's 'The 4th Survivor' en 'To-fu survivor' zijn ook opnieuw aanwezig.

De data refereert ook naar een 'Rogue' mode. Hoewel het niet geheel duidelijk is wat deze modus inhoudt, wordt er verwezen naar het aantal kills die de speler maakt, alsook een 'shop'.

Tot slot zijn er ook referenties te vinden naar Chris Redfield en Ethan Winters. Of deze personages daadwerkelijk in de game verschijnen of dat deze slechts als test tijdens de ontwikkeling zijn gebruikt, is niet duidelijk. Resident Evil 2 Remake maakt immers gebruik van dezelfde engine als Resident Evil 7.

Als dit gerucht klopt, krijgt alle content van de originele game een liefdevolle opknapbeurt. Bovendien zou een Resident Evil roguelike goed passen in het horrorgenre. De Resident Evil 2 Remake is tijdens E3 onthuld.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties