Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: releasedatum Overwatch gelekt

UPDATE: Blizzard bevestigt releasedatum.

UPDATE Blizzard Entertainment bevestigt dat Overwatch op 24 mei uitkomt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De ontwikkelaar meldt tevens dat de game een open bèta krijgt. Deze loopt van 5 tot en met 9 mei en is speelbaar op alle platformen. De open bèta is al vanaf 3 mei toegankelijk voor mensen die de game voor 29 april bestellen.

Oorspronkelijk bericht: De releasedatum van Overwatch is mogelijk gelekt. De game lanceert volgens gamesite Blizzard Watch op 24 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De site heeft deze informatie van een gelekte reclame-afbeelding voor Overwatch. Op het plaatje staat tevens dat Overwatch op 3 mei een open bèta krijgt. Je krijgt ook eerder toegang tot deze bèta als je de game voor 29 april bestelt.

Overwatch is een online first-person shooter. In Yvo's Overwatch preview lees je over zijn ervaringen met de closed beta van de game.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties