Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Red Dead Redemption 2 krijgt Battle Royale modus

En nog meer multiplayer lekken!

Red Dead Redemption 2 krijgt een Battle Royale modus. Dat raakte bekend na een lek over de game aan Trusted Reviews, waarin zowel info over de multiplayer als Red Dead Redemption 2 singleplayer info gelekt is.

De Battle Royale modus is één van de drie beschikbare modi in Red Dead Redemption 2 Online. De modus volgt waarschijnlijk de formule van Player Unknown's Battlegrounds en Fortnite, zeker gezien Rockstar nog geen ervaring met dit genre heeft.

De Red Dead Redemption 2 release is sinds kort bekend.

De andere twee modi zijn Money Grab en Revive And Survive. In Money Grab probeer je zakken met geld te bemachtigen en terug te brengen naar een basis. Revive and Survive is team deathmatch waar je teamgenoten terug tot leven kunt brengen.

Er komen ook playlists met speciale events, vergelijkbaar met GTA Online.

Net als in GTA Online kun je in de Online modus ook de spelwereld in free roam verkennen. Bovendien kun je een eigen tent kopen en die vervolgens upgraden met geld dat je verdient door missies te voltooien.

Tot slot spreekt het lek ook over een first-person modus, vergelijkbaar met Grand Theft Auto 5. Deze modus is zowel in singleplayer als multiplayer te gebruiken.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties