Skip to main content

Gerucht: Red Dead Redemption 2 heeft crafting systeem

En nog meer singleplayer informatie gelekt!

Red Dead Redemption 2 heeft mogelijk een crafting systeem en verschillende nieuwe minigames. Die informatie is gelekt nadat Trusted Reviews info over de game ontving. Red Dead Redemption 2 krijg mogelijk ook een Battle Royale modus.

De planten en andere voorwerpen die je in de game verzamelt, leveren onderdelen op die je vervolgens in een uitgebreid crafting systeem kunt gebruiken om andere items mee te maken. Het is nog niet bekend hoe diepgaand het crafting systeem precies is.

Bekijk op YouTube

Er is ook meer informatie bekend over de minigames in de game. Enkele minigames uit de eerste Red Dead Redemption keren terug, met als voornaamste poker. Paardenraces maken wederom hun opwachting, maar nu in de vorm van side-quests.

Een volledig nieuwe minigame is het vissen. Het lek spreekt over een 'diepgaand systeem', met verschillende soorten aas en een uitgebreid aanbod aan vissen om te vangen.

Bekijk op YouTube

Verwonde vijanden kun je overigens ondervragen, om zo speciale informatie te achterhalen.

Het lek geeft ook meer informatie over de wereld en hoe je je rondbeweegt. Paarden, koetsen en mijnkarretjes worden gemeld, alsook een grote rol voor treinen. Naast transport functioneren ze als een soort mini-steden, waar unieke personages je soms missies aanbieden.

De steden zelf zijn ook drukker in Red Dead Redemption 2. Ook zijn oude locaties als Ridgewood Farm en Armadillo te bezoeken. Ten slotte is er een zwarte markt beschikbaar.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Read this next