Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Quantic Dream werkt aan Star Wars-game

In een droom far far away.

Detroit: Become Human-ontwikkelaar Quantic Dream werkt mogelijk al 18 maanden aan een nieuwe Star Wars-game. Dat gerucht verspreidde de Franse YouTuber Gautoz en werd bevestigd door insider Tom Henderson. Die laatste voorspelde eerder ook al de uitgestelde Battlefield 2042 release.

Het gerucht begon op 16 september te circuleren toen YouTuber Gautoz bekendmaakte dat het exclusiviteitscontract tussen Sony en Quantic Dream ten einde loopt en dat die tweede nu een contract met Disney heeft gesloten.

Tom Henderson deed er later een schepje bovenop door een cryptische afbeelding van een Detroit: Become Human-android met twee lichtzwaarden te tweeten. Kort daarna verduidelijkte Henderson die afbeelding door te onthullen dat betrouwbare bronnen binnen Quantic Dream hem deze informatie toefluisterden.

In ander nieuws uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan: Onlangs is er een Knights of the Old Republic Remake aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Jedi: Fallen Order

PS4, Xbox One, PC

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties