Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Pokémon Sun en Moon krijgt Nintendo Switch-versie

In de sterren geschreven.

Lees nu ook onze Pokémon Sun en Moon review en Pokémon Sun en Moon tips!

De Nintendo Switch krijgt een eigen versie van Pokémon Sun en Moon. Dat bevestigen verschillende bronnen aan Eurogamer.net. De game is mogelijk al in ontwikkeling onder de codenaam Pokémon Stars.

Volgens de bronnen wordt het mogelijk om tussen Pokémon Stars en Sun/Moon te traden met behulp van de Pokémon Bank-app. Er gaan ook geruchten dat de Switch-versie meer Pokémon bevat.

De Switch-versie van Sun en Moon krijgt dezelfde map en stijl, maar krijgt verbeterde graphics aan een hogere resolutie.

De Pokémon Stars release stond oorspronkelijk voor de zomer van 2017 gepland, maar is sindsdien naar het einde van het jaar verschoven.

Nintendo en The Pokémon Company hebben nog niet op deze geruchten gereageerd. Tijdens een eerder interview met Sun en Moon-regisseur Ohmori is echter al naar het bestaan van een Pokémon game voor nieuwe Nintendo-hardware gehint.

"De veranderingen die toekomstige Nintendo-hardware belooft, is iets waar we erg naar uitkijken. Als de hardware het toelaat overwegen we zeker om deze te gebruiken [voor Pokémon-games]."

Pokémon Sun en Moon lanceren op woensdag 23 november op de Nintendo 3DS. Bert zijn Pokémon Sun en Moon review lees je op de site. Als je meer over de Nintendo Switch wilt weten, lees je: Nintendo Switch - Alles wat we weten.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties