Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Pokémon GO krijgt tweede generatie Pokémon

Ontdekt in bestanden van nieuwe update.

Ontwikkelaar Niantic voegt in de toekomst mogelijk de tweede generatie Pokémon aan Pokémon GO toe. Dat blijkt uit een datamine van een update voor de game.

In de bestanden van update 0.45.0 voor de Android-versie van de game zijn verwijzingen naar Pokémon met nummers #152 (Chikorita) tot #251 (Celebi) gevonden. De modellen en bestanden van de nieuwe Pokémon zijn echter nog niet aan de game toegevoegd.

Volgens de datamine heeft Pokémon GO nu ook verwijzingen naar legendarische Pokémon Lugia en Ho-Oh. Daarnaast is ontdekt dat de update de Transform move van Ditto aan de game heeft toegevoegd. Het is op dit moment echter nog onduidelijk hoe je Ditto kunt vangen.

Pokémon GO is sinds deze zomer speelbaar op apparaten die draaien op Android of iOS. Op de site vind je onder andere een lijst met Pokémon GO tips en tricks en artikel over het Buddy-systeem in Pokémon GO.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties