Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Pokémon Go krijgt Gen 3 Halloween event

UPDATE: nieuwe gelekte afbeelding toont speciale Pikachu.

UPDATE: Op een nieuwe gelekte afbeelding voor het Pokémon GO Halloween Event zijn een speciale Pikachu en een aantal Gen 3 Pokémon te zien.

De afbeelding is afkomstig uit de iOS App Store. Ontwikkelaar Niantic heeft echter nog steeds niet op de gelekte afbeeldingen gereageerd. Het is ook nog niet bekend wanneer het Halloween Event van start gaat.

Oorspronkelijk bericht: Volgens gelekt Pokémon Go artwork krijgt de game binnenkort Generation 3 Pokémon.

In de gelekte tekening zie je Gen 3 Pokémon zoals Duskull, Dusknoir, Shuppet, Sableye en Banette. Deze afbeelding werd gevonden in de laatste update, samen met audiobestanden voor elk van de tweehonderd Gen 3 Pokémon.

De kans bestaat dat aanvankelijk slechts een klein aantal Gen 3 Pokémon beschikbaar worden gesteld. Dit was verleden jaar met de baby Pokémon en de rest van Gen 2 ook het geval.

Pokémon Go mist momenteel ook nog enkele Legendary Pokémon van Gen 2, waaronder Ho-oh, Smeargle en Delibird. Volgens andere geruchten worden deze in december verwacht.

Als je meer wilt weten over hoe je alle Pokémon vangt, check dan ons uitgebreid overzicht met Pokémon Go tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties