Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Persona 3 Portable krijgt remaster

"Multiplatform".

De eerder betrouwbare Zippo suggereert dat ontwikkelaar Atlus aan een multiplatform remaster van Persona 3 Portable werkt. Dat ontdekte de redactie van Nintendo Enthusiast.

Zippo onthulde dit gerucht op zijn website via de korte zinnen "Oh, en Persona 3 Portable krijgt een remaster. Multiplatform." Dat Atlus bezig is aan een remaster van de game is om twee redenen geloofwaardig.

Zo had Zippo het eerder bij het rechte eind over de re-release van Persona 4 Arena Ultimax. Die game komt op 17 maart 2022 naar de pc, PlayStation 4 en Switch. Ten tweede liet Atlus eerder weten dat hij naar aanleiding van de vijfentwintigste verjaardag van de Persona-reeks in totaal zeven aankondigingen doet.

Het is niet de eerste game in de reeks die een re-release krijgt. Zo kreeg Persona 4 Golden eerder een pc-versie. Meer informatie over het voorlopig nieuwste deel in de reeks lees je in Sander zijn Persona 5 Strikers review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Persona 3 Portable

Video Game

Persona 4 Arena Ultimax

PS4, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties