Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: pc-versie Call of Duty: Modern Warfare 2 komt ook uit op Steam

Glorieuze terugkeer?

De pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 komt mogelijk ook uit op Steam. Sinds 2017 verkoopt Activision Blizzard de pc-versie van de nieuwste Call of Duty-games enkel via Battle.net, maar fans ontdekten een advertentie op Steam die doet vermoeden dat daar een einde aan komt.

De advertentie was kortstondig te zien op de Steam-pagina van de Black Ops 3 DLC. Daar was een banner te zien met Ghost en wordt er verwezen naar de aankomende Call of Duty. Intussen is de banner al verwijderd, maar de kans is dus reëel dat je Modern Warfare 2 later dit jaar via Steam kunt kopen.

Voor wie het heeft gemist: Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober 2022 uit. Het is de eerste nieuwe release in de reeks nadat Microsoft Activision Blizzard heeft gekocht. Mogelijk speelt die overname ook een rol in de keuze om de reeks terug naar Steam te brengen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties