Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Nintendo werkt aan een nieuw Switch-model

Lanceert volgend jaar.

Volgens The Wall Street Journal werkt Nintendo aan een nieuw Switch-model dat volgend jaar lanceert. Daarmee probeert het bedrijf het momentum van de succesvolle Switch te behouden. Er zijn inmiddels 20 miljoen Switch-consoles verkocht.

Het artikel beweert dat Nintendo momenteel aan een verbeterd scherm werkt dat helderder, dunner en lichter is dan het huidige scherm. De aanpassing zorgt onder andere voor een langere batterijduur. Het is nog onbekend welke wijzigingen het bedrijf verder overweegt.

Nintendo heeft onlangs de Nintendo Switch Online service gelanceerd. Een overzicht van alle Nintendo Switch Online informatie lees je op de site. Je hebt overigens geen Nintendo Switch Online voor Fortnite nodig. Je kunt echter wel speciale NES-controllers voor de Switch kopen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties