Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Nintendo lanceert dit jaar Mini SNES

Was de reden voor stoppen productie Mini NES.

Nintendo lanceert dit jaar mogelijk een Mini SNES console. Dat meldt gamesite Eurogamer.net op basis van anonieme bronnen.

De Mini SNES komt mogelijk eind dit jaar uit. Volgens Eurogamer is de ontwikkeling van de nieuwe console een van de redenen dat de productie van de Mini NES is gestaakt. De productie van de Mini SNES bevindt zich mogelijk al in een vergevorderd stadium.

Vorige week gaf Nintendo al aan dat het bedrijf de Mini NES 'niet op de markt is gezet als een product voor de lange termijn.' Het is nog onduidelijk of het bedrijf soortgelijke plannen heeft voor de Mini SNES.

De Mini NES is een miniatuurversie van de NES-console waarop dertig NES-games zijn geïnstalleerd. In Dave zijn Mini NES review lees je meer over de console.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties