Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Nintendo introduceert Wind Waker-editie Wii U

UPDATE: Bundel en speciale editie met Ganondorf-figuurtje bevestigd.

UPDATE: Nintendo bevestigt het bestaan van de bundel. Vanaf 4 oktober is de Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack verkrijgbaar in Europa, met daarin een een zwart, 32GB-Wii U-systeem en een met goud bekleedde GamePad. Het pakket bevat tevens een downloadcode voor The Legend Of Zelda: The Wind Waker HD.

Daarnaast komt er een Limited Edition van de game uit. Deze komt verpakt met een Ganondorf-figuurtje in een transparante stolp, en een fysieke versie van de game.

ORIGINEEL: Het ziet er naar uit dat Nintendo een speciale editie van de Wii U klaarstoomt voor de release van The Legend Of Zelda: The Wind Waker HD. Mogelijk komt de hardware gebundeld met de game.

Nintendo heeft de Zelda-Wii U nog niet officieel aangekondigd, maar er dook alvast een afbeelding van op aan het einde van een trailer voor de game. Hierin stond de nieuwe Hero Mode centraal. De video werd snel weer teruggetrokken van YouTube, maar is ondertussen alweer door verschillende gebruikers opnieuw online gezet.

Het filmpje volgt op eerdere berichtgeving van de website Destructoid. Daar was vernomen dat het een 32GB Deluxe-versie van de Wii U betreft met The Wind Waker HD erbij in verpakt voor een adviesprijs van 350 dollar.

"Nintendo heeft op dit moment niets aan te kondigen," is voorlopig nog de officiële statement van de Japanse grootmacht. De game, en wellicht de bundel, staat in de planning voor oktober.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties