Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Nintendo brengt in 2021 verbeterde versie van de Switch uit

Ninten-doet zijn eigen ding.

Volgens de economische website Bloomberg brengt Nintendo volgend jaar een verbeterde versie van de Switch uit. De nieuwe versie zou krachtiger zijn en zelfs 4K-resoluties ondersteunen.

Bloomberg baseert zich op informatie van 'mensen die op de hoogte zijn van de strategie van Nintendo'. Ook de Taiwanese krant Economic Daily News beweert verschillende bronnen binnen de logistieke keten van de Switch te kennen die het bestaan van de vernieuwde Switch bevestigen.

Of het gerucht klopt, valt nog af te wachten. Sinds 2018 is er immers al sprake van vernieuwde versies van de Switch. Tot nu toe bleek echter enkel het gerucht over de Switch lite correct.

Het huidige model van de Switch doet het in elk geval nog steeds uitstekend. Eerder dit jaar was de console op veel plaatsen zelfs uitverkocht. Intussen ging de Switch al meer dan 60 miljoen keer over de toonbank. Een op de drie Switch-eigenaars speelt bovendien ook Animal Crossing: New Horizon.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties