Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Nieuwe Tony Hawk's Pro Skater in de maak

Jess Margera praat zijn mond voorbij.

Activision werkt vermoedelijk aan een nieuwe game in de Tony Hawk's Pro Skater-reeks. Dat vertelt Jess Margera in een interview op de Behind Closed Doors podcast.

Jess Margera is de drummer van rockband CKY en de broer van voormalig professioneel skateboarder Bam Margera. In het interview vertelt hij hoe het als band belangrijk is om licensing deals binnen te halen. "Probeer om deals met videogames te sluiten. Ik denk dat wij ook in de nieuwe Tony Hawk's Pro Skater zitten," aldus Margera in het interview.

Bekijk op YouTube

Verder in het interview blijkt ook dat hij het niet over de recente release van Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 heeft, maar een volledig ander project. Mogelijk wordt dat een remaster van Tony Hawk's Pro Skater 3. In die game was CKY immers al te horen met het nummer 96 Quite Bitter Beings.

Heb je de remaster van de eerste twee games nog niet gespeeld? Lees dan zeker Marcels Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 review. Volgende maand komt Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ook naar de Switch.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties