Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: nieuwe Star Wars: Knights Of The Old Republic in de maak

Sequel of reboot?

Volgens nieuwswebsite Cinelinx werkt Electronic Arts aan een nieuwe game in de Star Wars: Knights Of The Old Republic-reeks. Hoewel het om een gerucht gaat, wist Cinelinx eerder via bronnen bij Disney ook al de ontwikkeling van een tv-serie over Obi-Wan Kenobi te lekken. Voor het nieuws over Star Wars: Knights Of The Old Republic heeft de website naar eigen zeggen zelfs twee onafhankelijke bronnen.

Het is nog onduidelijk of het over een sequel op de eerdere games, of over een volledige reboot gaat. Wel is het sowieso de bedoeling om de game deel te laten uitmaken van de nieuwe Star Wars canon. Momenteel is dat niet het geval, en maken de bestaande games in de serie deel uit van het niet-officiële Star Wars Expanded Universe.

Electronic Arts bezit ondertussen al zes jaar de licentie om Star Wars-games te maken, maar bracht in die tijd nog maar drie games uit. Na het meer dan degelijke Star Wars Jedi: Fallen Order hopen we dat er daar de komende jaren nog enkele topgames bijkomen. Onze Star Wars Jedi: Fallen Order review vind je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties