Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Nieuwe Sonic-game in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en Wii U

Reclameposter maakt er melding van.

Er is mogelijk een nieuwe Sonic-game in ontwikkeling voor de PlayStation 4, Xbox One en Wii U. De titel is gespot op een reclameposter voor de Sonic-reeks, gevonden tijdens een speelgoedbeurs in Neurenberg, Duitsland (via Spindash).

Volgens de poster staat de game gepland voor 2015. Sega ging eerder een contract met Nintendo aan om drie exclusieve Sonic-games naar de Nintendo 3DS en Wii U te brengen. Sonic: Lost World en Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014 zijn daar de eerste twee van.

Aangezien de poster geen melding maakt van een derde exclusieve Nintendo-game, wordt gesuggereerd dat het project wellicht is uitgebreid naar de PlayStation 4 en Xbox One. Dit in navolging van de teleurstellende verkoopresultaten van de Wii U.

Sega heeft ondertussen aangegeven niet in te gaan op geruchten en speculatie omtrent de nog onaangekondigde game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties