Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: nieuwe Rainbow Six Siege operator gelekt

Een Poolse vrouw met een granaatwerper?

Op Twitter en Reddit zijn details van een nieuwe Rainbow Six Siege operator gelekt.

Het laatste deel van Rainbow Six Siege Year 2 content heet Operation White Noise en speelt zich in Zuid-Korea af. Deze uitbreiding brengt nieuwe operators met zich mee. Een van deze nieuwe speelbare personages lijkt een Poolse vrouw met een grenade launcher te zijn.

Op 2 november hintte de officiële Twitterpagina van de game al naar een Poolse operator. De vertaling van onderstaande Tweet luidt: 'Je beslissingen bepalen de rest van je leven.'

Daarnaast is er op Reddit ook een afbeelding van een grenade launcher gelekt. Dat lijkt te passen in een eerder lek dat de nieuwe operator Zophia noemt en haar een granaatwerper met een dodelijke en niet-dodelijke optie geeft.

Het eerdere lek suggereerde ook dat Ubisoft aan een Mexicaanse operator en een soort zombie-modus werkt. Over de geloofwaardigheid van die geruchten is echter nog niets bekend.

Rainbow Six Siege werd bij de release in 2015 aanvankelijk lauwtjes ontvangen, maar blijft sindsdien aan populariteit winnen. Dat is voornamelijk te danken aan de blijvende ondersteuning van Ubisoft. Zo kwam er in augustus nog een Rainbow Six Siege patch uit die laadtijden verkort.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties