Skip to main content

Gerucht: Nieuwe Need For Speed komt in november 2022 uit

Enkel op PS5 en Xbox Series X/S.

De volgende Need For Speed-game komt in november 2022 uit, en dat uitsluitend op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Dat meldt Venturebeat-journalist Jeff Grubb in de nieuwste aflevering van GrubbSnax.

Naast een mogelijke releasedatum en de platformen waarop de game te spelen zou zijn, meldt Grubb dat er geruchten de ronde doen dat deze game zich afspeelt in Miami. Daarom denkt de Venturebeat-journalist dat ontwikkelaar Criterion Games deze game gaat baseren op Need for Speed: Underground uit 2003.

Hoewel je dit alles best met een korreltje zout neemt, is het langs de andere kant goed mogelijk dat Jeff Grubb het opnieuw bij het rechte eind heeft. In 2021 stelde uitgever Electronic Arts immers de release van de nieuwste Need For Speed uit, omdat Criterion DICE moest bijstaan bij de ontwikkeling van Battlefield 2042. Sinds die game verschenen is, kan Criterion in principe terug aan de slag aan Need For Speed.

Criterion's hulp bij Battlefield 2042 kon de game echter niet redden, zo lezen we in Yvo's Battlefield 2042 review. De laatste Need for Speed-game viel beter in de smaak bij redacteur Carl, zo lezen we in zijn Need For Speed Heat review. Die game werd echter niet ontwikkeld door Criterion Games.

Read this next