Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: nieuwe Avatar The Last Airbender game komt dit jaar nog

Amazon Japan is de schuldige.

Er duiken langzaam aan meer en meer Avatar-projecten op. Zo laat een nieuwe productpagina op Amazon Japan de game Avatar The Last Airbender: Quest for Balance zien. Volgens Amazon komt de game op 8 november 2022 voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Switch en Xbox uit.

Eerder deze week werd al de mobiele game Avatar: Generations van Square Enix aangekondigd. Die game wordt komende maanden in verschillende landen uitgerold. Quest for Balance lijkt echter een consolegame te worden. De ontwikkelaar is GameMill Entertainment, bekend van onder meer Nickelodeon All-Star Brawl en Nickelodeon Kart Racers.

Er zijn geen afbeeldingen of beschrijvingen voor Quest for Balance beschikbaar, dus welk genre de game zou zijn, of hoe het eruit ziet, is nog niet bekend. Indien de game dit jaar nog uitkomt, zal een officiële aankondiging echter niet lang meer op zich mogen laten wachten.

Eerder dit jaar ging er al een gerucht rond dat er meerdere Avatar: The Last Airbender-games in de maak. Daaronder valt volgens dat gerucht onder andere een RPG en een MMORPG. Het is afwachten of Quest for Balance één van deze games is.

Avatar The Last Airbender moet je natuurlijk niet verwarren met het Avatar-universum van James Cameron, waarin blauwe wezens de hoofdrol spelen. Voor dat universum komt er in 2022 een mobile Avatar MMORPG van Tencent uit. Ubisoft's Avatar: Frontiers of Pandora is uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game in 2022 uitkomen na een officiële aankondiging in 2017.

Over de auteur

Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties