Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Need for Speed: Most Wanted remake in de maak

Stemacteur spreekt voor haar beurt.

Image credit: EA

EA werkt naar verluidt aan een remake van Need for Speed: Most Wanted uit 2005. Dat beweert althans actrice Simone Bailly, die destijds haar stem verleende aan een personage in de game.

Bailly meldde het nieuwe via Twitter en Instagram, maar haar posts zijn intussen verwijderd. Volgens die posts zou de remake in de loop van 2024 uitkomen. Aangezien haar berichten intussen zijn verwijderd, is er veel kans dat de info wel degelijk klopt.

De actrice speelde destijds de rol van de partner van hoofdpersonage Sergeant Jonathan Cross. Need for Speed: Most Wanted kreeg in 2012 al een reboot onder dezelfde naam, maar in die game had Bailly geen rol. Het is voorlopig niet duidelijk of alle dialogen met Bailly opnieuw worden opgenomen of gewoon een digitale opknapbeurt krijgen.

Need for Speed: Most Wanted staat nog steeds bekend als een van de beste games in de reeks. Voor de meest recente game in de reeks kan je terecht bij de Need For Speed Unbound review van Carl.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties