Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: naam volgende Assassin's Creed game gelekt

Ubisoft Home-rust niet.

De Franse gamesite Jeuxvideo-live meldt dat de naam van de volgende Assassin's Creed game is gelekt. De site heeft namelijk een foto geplaatst van een sleutelhanger van een game genaamd Assassin's Creed Odyssey.

De sleutelhanger is van een Griekse helm, wat sterk de indruk wekt dat de game zich in de Griekse oudheid afspeelt. Ook de naam lijkt een verwijzing te zijn naar de Odyssee. Jeuxvideo-live meldt verder dat de game een 'vervolg' is op de avonturen van Bayek uit Assassin's Creed Origins.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft nog niet op de gelekte afbeelding en de geruchten gereageerd. Onlangs is echter wel de Ubisoft E3 2018 line-up onthuld. Volgens de studio staan er een aantal 'verrassingen' gepland. Mogelijk wordt Assassin's Creed Odyssey tijdens de beurs onthuld.

Er kan verder enkel worden gespeculeerd over een mogelijke releasedatum van de game. Ubisoft is enkele jaren geleden namelijk gestopt met het jaarlijks uitbrengen van een grote Assassin's Creed-game. Mogelijk komt Odeyssey dan ook pas in 2019 uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties