Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Monster Hunter Rise komt in januari naar PlayStation en Xbox

Update: nu ook bevestigd door Capcom.

Update 2/12/22: Het nieuws is intussen bevestigd door Campcom. Vanaf 20 januari kun je met Monster Hunter Rise aan de slag op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Oorspronkelijk artikel: Monster Hunter Rise krijgt begin volgend jaar waarschijnlijk een versie voor PlayStation en Xbox. Dat beweert althans Tom Henderson van Insider Gaming.

Henderson pakt wel vaker uit met inside information, dus de kans is groot dat hij het ook deze keer bij het rechte eind heeft. Volgens hem is de basisgame vanaf 20 januari beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De game zou ook meteen via Game Pass speelbaar zijn.

Nog volgens Henderson zal je in januari enkel met de basisgame aan de slag kunnen. De Sunbreaker-uitbreiding zou pas in de lente van 2023 volgen.

Monster Hunter Rise kwam initieel enkel voor de Switch uit. Eerder dit jaar was er ook al een versie voor de pc. De nieuwe consoleversies zouden net als de pc-versie 4K-resoluties en een framerate tot 60 FPS ondersteunen

Benieuwd naar onze mening over de game? Lees dan zeker eens Sander zijn Monster Hunter Rise review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Monster Hunter Rise

PC, Nintendo Switch

Monster Hunter Rise: Sunbreak

PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties