Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Metroid Prime Trilogy komt in juni naar de Switch

Zweedse winkel lekt nieuwe datum.

Als we de Zweedse winkel Inet mogen geloven, lanceert er op 19 juni een port van Metroid Prime Trilogy voor de Switch.

Het is niet de eerste keer dat de Zweedse winkelketen het nieuws haalt met die game. In 2018 verspreidde de winkel ook al het gerucht dat de Metroid Prime Trilogy in februari 2019 naar Nintendo Switch zou komen. Dat bleek achteraf niet te kloppen. Neem dit gerucht dus met een korrel zout.

Metroid Prime Trilogy bevat de eerste drie Metroid Prime-titels. Die kwamen oorspronkelijk uit voor de GameCube, later volgde ook een release voor de Wii. In 2015 werden die games ook nog eens geremastered en opnieuw uitgebracht voor de Wii U.

In 2017 ontdekten we ook dat Metroid Prime 4 in ontwikkeling is. Twee jaar later vond Nintendo echter dat de game niet aan de hoge eisen van Metroid-fans kon voldoen en daarom begon Nintendo helemaal opnieuw met de productie van Metroid Prime 4.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties