Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Marvel vs. Capcom 4 komt in 2017

Het zou een heldendaad zijn.

Volgens diverse bronnen is Marvel vs. Capcom 4 momenteel in ontwikkeling. De game staat gepland voor een release in 2017.

Ontwikkelaar Capcom heeft de game nog niet officieel onthuld. Volgens de geruchten kondigt de studio de game deze week tijdens Sony's PlayStation Experience-evenement aan. Hier wordt ook het Capcom Cup 2016: Street Fighter 5 toernooi gehouden.

Volgens de geruchten is de kans groot dat personages uit recente Marvel Studios-films voorrang hebben op andere Marvel-personages. Zo kunnen spelers karakters verwachten uit The Avengers en Guardians of the Galaxy.

Eerder dit jaar liet Marvel Games nog weten dat het team 'op de hoogte is van de interesse van de fans in een eventuele nieuwe Marvel vs. Capcom game.'

"We hebben momenteel niets te melden. We houden van onze fans en willen ze zeker tevreden houden. Meer dan dat kunnen we momenteel niet zeggen. Maar wie weet wat de toekomst in petto heeft", aldus Jay Ong van Marvel Games.

Capcom wilde niet reageren op de geruchten.

Eerder gaf Capcom nog aan Street Fighter 5 tot 2020 te willen ondersteunen. Ook krijgt Resident Evil 7 cross-save ondersteuning tussen de pc en de Xbox One.

Over de auteur

Dave Rapmund avatar

Dave Rapmund

Redacteur

Dave schrijft en speelt games. Verder doet hij ook nog iets met websites. Nintendo-fanboy van het eerste uur.

Reacties