Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Mark Hamill krijgt rol van Vesemir in The Witcher-serie

Vesemir Skywalker? Of toch liever Mark Hamill?

Volgens geruchten zou niemand minder dan Mark Hamill gevraagd zijn voor de rol van Vesemir in het tweede seizoen van The Witcher. Of dat klopt en of hij daadwerkelijk heeft toegehapt voor die vertolking, blijft voorlopig een groot vraagteken.

Volgens de geruchten zou Mark Hamill weldra dus niet alleen bekend staan als Luke Skywalker, maar ook als Vesemir. Hamill zou door het productieteam van de serie gevraagd zijn om in de huid van de mentor van Geralt te kruipen. Een betrouwbare bron kon officiële documenten inkijken die dit gerucht bevestigen.

Het is niet de eerste keer dat Hamill voor de rol wordt getipt. Toen schrijfster Lauren Hissrich het personage Vesemir in 2018 beschreef via Twitter, reageerde Mark Hamill zelf dat hij die vertolking wel zag zitten. Kort na het succes van het eerste seizoen kwam het onderwerp opnieuw ter sprake via Reddit.

Speelde jij nog nooit een game over de witharige premiejager, maar ben je wel benieuwd naar de mentor van Geralt? Dan is de recent aangekondigde spin-off-animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf misschien iets voor jou. Die volgt namelijk Vesemir voor hij de mentor van Geralt werd.

Hou je niet zo van The Witcher, maar wel van Star Wars? Dan is onze Star Wars: Jedi Fallen Order review misschien meer iets voor jou.

Artikel geschreven door Glenn Nouws.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties