Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name komt in november uit

Details over de gameplay ook gelekt.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name komt vermoedelijk op 9 november uit. Dat valt althans te lezen op PSDeals, een website die aanpassingen in de PlayStation Store opvolgt. Op de effectieve winkelpagina is alle info intussen terug verwijderd.

Like a Dragon Gaiden is een spin-off op de Yakuza-reeks, die intussen is omgedoopt tot Like a Dragon. In de spin-off speel je opnieuw als Kazuma Kiryu en leer je meer over zijn leven tussen Yakuza 6 en Like a Dragon 8 (de sequel op Yakuza: Like a Dragon).

Na de gebeurtenissen in Yakuza 6 duikt Kiryu onder als 'Joryu', maar dat is slechts van korte duur. De game kiest opnieuw voor meer actiegerichte gameplay en geeft je de keuze tussen de vechtstijlen 'Yakuza' en 'Agent'.

De Yakuza-stijl gebruikt vooral agressieve moves waarbij je volop Kiryu's kracht en flair gebruikt. De Agent-stijl draait vooral om snelheid, precisie en gadgets.

In de tekst op de PlayStation Store stonden ook al enkele van de minigames. Je kunt onder andere aan de slag met karaoke, pocket races en een cabaret club.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name komt uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Tijdens de vele persconferenties van de komende weken komen we ongetwijfeld meer te weten. Voor de laatste hoofdgame in de reeks kun je terecht bij onze Yakuza: Like a Dragon review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties