Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Killzone 4 is launchtitel voor PlayStation 4

Guerilla Games stelt nieuwe game voor op de PlayStation Meeting.

Volgens de website VideoGamer zou Guerilla Games druk bezig zijn aan Killzone 4. Eén van hun bronnen nabij de Nederlandse ontwikkelaar wist hen dat te melden.

De vierde Killzone zou een launchtitel worden voor de PlayStation 4. De kans is groot dat de game voor het eerst zal worden voorgesteld op 20 februari, tijdens de PlayStation Meeting waarop heel waarschijnlijk de vierde PlayStation 4 aan de wereld zal worden gepresenteerd. Sony heeft in het verleden al een game in de Killzone franchise bekendgemaakt in combinatie met nieuwe hardware (Killzone 2 met de launch van de PlayStation 3 en Killzone 3 als één van de eerste games die je in 3D en met de PS Move kon spelen).

Guerilla werkt ook aan een nog onaangekondigde game en Killzone: Mercenary, een titel voor de PS Vita. Eerder waren er al geruchten dat het bedrijf een game zou voorstellen tijdens de PlayStation Meeting.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties