Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Immortals: Fenyx Rising komt in december uit

Verrijst nog in 2020.

Volgens een gelekte Microsoft Store-pagina komt Immortals: Fenyx Rising op 3 december uit. Hoewel de winkelpagina inmiddels offline is, kon twitteraar Wario64 toch een screenshot van de desbetreffende pagina maken.

Immortals: Fenyx Rising is volgens de winkelpagina een groots mythologische avontuur waarin je in de huid kruipt van hoofdpersonage Fenyx. Zij krijgt de taak om de Griekse goden te redden van een donkere vloek. Dat doe je door superkrachten te gebruiken, mythologische wezens zoals Cyclops en Medusa te verslaan, oude puzzels op te lossen en een open wereld met verschillende regio's te verkennen.

De game ondersteunt Smart Delivery, daardoor krijg je dus een gratis next-gen upgrade van de Xbox One naar de Xbox Series X. Wie de game vooraf bestelt, krijgt bij de release toegang tot een bonusmissie genaamd 'A Tale of Fire and Lightning'.

Eerder raakte bekend dat Immortals: Fenyx Rising de nieuwe naam is van Gods & Monsters en dat Ubisoft er meer informatie over bekendmaakt tijdens de volgende Ubisoft Forward.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Immortals Fenyx Rising

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties