Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: illustraties geschrapte Valve fantasy game opgedoken

Plezier voor vier.

Tekenaar Drew Wolf heeft afbeeldingen van een geschrapte fantasygame op zijn site gezet. De afbeeldingen waren mogelijk bedoeld voor een nieuwe titel van Valve.

Wolf was negen jaar werkzaam als illustrator bij ontwikkelaar Valve. Hij heeft onder andere bijgedragen aan de visuele stijl van de personages in Dota 2. De opgedoken tekeningen waren volgens Wolf echter voor een andere game bedoeld.

De illustrator geeft aan dat de afbeeldingen zijn gemaakt voor 'een verhaalgedreven fantasy game met een nadruk op coöperatieve gevechten'. Wolf meldt verder dat er een roster van tien personages voor het project was gepland.

Valve heeft nog niks gemeld over de illustraties. De studio heeft eerder dit jaar wel Artifact: The Dota Card Game onthuld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties