Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Horizon Forbidden West PS5 bestandsgrootte gelekt

Niet langer verborgen.

De downloadgrootte van de PlayStation 5-versie van Horizon Forbidden West is gelekt via de twitteraccount van PlayStation Game Size. Omdat de grootte van de day one patch niet is inbegrepen, is het niet duidelijk hoeveel je in totaal zal moet downloaden om de game bij de release te spelen.

De PlayStation 5-versie van Horizon Forbidden West neemt minstens 96,35 GB van je SSD in beslag volgens de tweet. De PlayStation 4-versie van de game heeft een downloadgrootte van meer dan 70 GB. Daarnaast krijg je vanaf 11 februari al de kans om de digitale versie van de game te preloaden.

In gerelateerd nieuws onthulde Guerilla Games eerder een Horizon Forbidden West trailer waarin hij de nieuwe machinedieren toonde en kreeg je ook enkele nieuwe afbeeldingen van Horizon Forbidden West op de PS4 te zien.

Meer informatie over de Horizon Forbidden West release en Horizon Forbidden West gameplay vind je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Horizon Forbidden West

PS4, PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties