Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Guild Wars 2 verschijnt 28 juni

Het blijft lekker vaag.

Met alle consternatie rond de derde duivel Diablo III zou je die andere RPG bijna vergeten maar toch kijken wij met niet minder enthousiasme uit naar de komst van Guild Wars 2. Ontwikkelaar ArenaNet blijft echter mysterieus over een specifieke datum en dus wordt er wild gespeculeerd over wanneer we onze langverwachte terugkeer naar magisch Tyria kunnen maken.

Inmiddels zijn er aanwijzingen dat de MMORPG wel eens op vrij korte termijn zou kunnen verschijnen: op een pre-order promotie flyer in een retail keten in Texas is te lezen dat de game op 28 juni zal worden gereleased.

Uitgever Ncsoft blijft karakteristiek vaag: "We hebben nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt. De feedback die wij uit onze open en gesloten beta tests zal bijdragen in het kiezen van een geschikte datum. We brengen Guild Wars 2 pas uit als hij klaar is".

Seems legit
Getagged als
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties