Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: GTA: The Trilogy kost € 70 en krijgt fysieke versie

Gelekt bij online verkooppunt.

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition is intussen officieel aangekondigd, maar voorlopig onthulde Rockstar Games nog geen details over de kostprijs en of de game ook een fysieke uitgave krijgt. Volgens Resetera en de Poolse redactie van PPE is dat wel degelijk het geval. De game zou op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S € 70 kosten en die next-gen ports zouden ook een fysieke versie krijgen.

De prijs van € 70 was tijdelijk te zien op de website van webwinkel base.com. Ook de versies voor de PlayStation 4 en Xbox One waren tijdelijk zichtbaar op de website, en die kostten slechts € 60.

Dat de game op next-gen consoles duurder is dan op de andere platformen, is vermoedelijk waar. Take-Two verkondigde immers in maart van dit jaar al dat consumenten klaar zijn voor een prijsverhoging. Daarmee volgt de uitgever het voorbeeld van Sony, die eerder de prijs van first-party PlayStation 5-games verhoogde.

Cover image for YouTube videoGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Coming Soon

Wie een fysieke versie van GTA: The Trilogy - The Definitive Edition in huis wil halen, zal dat in december kunnen doen voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. Spelers met een next-gen console die een fysieke versie van de game willen aanschaffen, moeten volgens het gerucht wachten tot volgend jaar.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition komt nog ergens dit jaar uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S en later in 2022 voor iOS en Android. In tussentijd lees je op de website nog eens onze Grand Theft Auto 5 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties