Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: GTA 6 is minder omvangrijk dan zijn voorganger

Minder omvangrijk, maar nog steeds groot.

Volgens geruchten zouden strubbelingen binnen Rockstar Games ervoor zorgen dat het bedrijf momenteel grondige veranderingen doorvoert aan zijn organisatiestructuur en -cultuur. Daardoor zouden toekomstige games zoals GTA 6 kleiner zijn.

Onder het bewind van Leslie Benzies werden hele delen van games vaak op het laatste moment herschreven. Dat zorgde voor veel extra werk en gigantisch veel overuren. Twee jaar na het vertrek van Benzies past het bedrijf de planning zo aan dat de medewerkers voorop staan. Om dat te bereiken, zou GTA 6 bij de release iets kleiner zijn dan GTA 5. Dat resulteert in veel minder werkdruk tijdens piekmomenten. Nadien zou de game wel nog uitgebreid worden via meer frequente updates.

Momenteel zit Grand Theft Auto 6 in de vroege ontwikkelingsfase en zijn de details omtrent dit project erg schaars. Op de site lees je alvast de weinige GTA 6 info waarover we momenteel beschikken. Terwijl we wachten op GTA 6 kunnen we natuurlijk nog altijd aan de slag met de GTA 5 cheats om het meeste te halen uit de tijd die ons rest in Los Santos.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto 6

PS5, Xbox Series X/S

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties