Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: GTA 5 krijgt nieuwe muziek

Uit Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek.

Grand Theft Auto 5 krijgt binnenkort waarschijnlijk nieuwe muziek. Dat blijkt uit een tweet van de bekende Rockstar-lekker Tez2. Hij verwijst naar verschillende posts op Instagram die aantonen dat de Puerto Ricaanse artiest Ñejo en de Dominicaanse muzikanten Ceky Viciny en Rochy RD muziek hebben gemaakt voor de game.

De posts lijken zeer betrouwbaar. Ñejo toont op Instagram zelfs beelden van een officiële mail van Rockstar Games. Het gerucht dat Ceky Viciny en Rochy RD muziek voor de game hebben gemaakt, is dan weer gebaseerd op een post van de Braziliaanse metalband Vulcano. Die feliciteert de twee artiesten met hun prestatie.

Rockstar Games heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Het is dus nog onduidelijk wanneer de muziek naar de game komt. Volgens Tez2 zal dat gebeuren bij de volgende grote GTA Online update.

Vorige week onthulde Snoop Dogg al dat Dr. Dre muziek maakt voor GTA. Vermoedelijk wordt ook die muziek bij dezelfde update toegevoegd en maakt de Amerikaanse hiphopartiest dus geen muziek voor Grand Theft Auto 6.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties