Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Grand Theft Auto: The Trilogy komt deze maand naar Epic Games Store

Krijgen we ook een Steam-versie?

Volgens de betrouwbare leaker billbil-kun, die eerder ook de PlayStation Plus-games correct lekte op Dealabs, komt Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition in januari naar de Epic Games Store.

Grand Theft Auto: The Trilogy zou vanaf 19 januari beschikbaar zijn in de Epic Games Store en zou in zijn eerste week met 50% korting worden aangeboden. Of de titel op die datum ook naar Steam komt, onthult billbil niet.

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition kwam op 11 november 2021 digitaal uit en bevat de remastered versies van Grand Theft Auto 3, GTA: Vice City en GTA: San Andreas.

GTA: The Trilogy kende een slechte release, maar door een grote GTA: The Trilogy patch werden die snel verholpen. We hopen dat dit ook het geval is bij de eventuele versie in de Epic Games Store.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties