Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Grand Theft Auto 6 komt voor maart 2024 uit

Ten vroegste in april 2023.

Grand Theft Auto 6 komt in het fiscale jaar 2024 uit. Dat fiscale jaar loopt van april 2023 tot en met maart 2024. Dat onthulde uitgever Take-Two vermoedelijk bij de overname van Zynga.

Bij de overname liet de uitgever weten dat hij verwacht dat zijn omzet in het fiscale jaar 2024 met in totaal 14% gaat stijgen. Het bedrijf brengt in dat jaar namelijk een nieuwe grote game uit en schat dat consumenten hier in totaal zo'n 9 miljard dollar aan zullen besteden.

Analisten hebben deze cijfers eens nagekeken en vermoeden dat het hier over de release van Grand Theft Auto 6 gaat.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Take-Two hint naar de release van een nieuwe Grand Theft Auto-game. Zo hintte het bedrijf eerder ook al dat de Grand Theft Auto 5 release in 2012 of aan het begin van 2013 zou plaatsvinden. Uiteindelijk kwam GTA 5 inderdaad op 17 september 2013 uit.

Als het bovenstaande klopt, dan zou dit betekenen dat eerdere geruchten die zeiden dat GTA 6 mogelijk in 2023 uitkomt toch kloppen en zou de Grand Theft Auto 6 release toch niet in 2025 liggen zoals eerder werd gespeculeerd.

Welke GTA 6 leaks en geruchten er nog meer de ronde doen en wat we allemaal weten over de Grand Theft Auto 6 map en setting, vind je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto 6

PS5, Xbox Series X/S

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties