Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: GoldenEye HD komt weldra uit

Achievements gelekt op Xbox-website.

Volgens de betrouwbare lekker Wario64 zijn er nieuwe achievements van GoldenEye HD gelekt op de Xbox-website. Daarom denkt hij dat de remaster binnenkort uitkomt. Op welke platformen de game uitkomt en wanneer je er precies mee aan de slag kunt, weet de lekker niet.

In een tweet van Wario64 zie je dat er in totaal 27 achievements van GoldenEye HD zijn gelekt. Bij de foto's valt het vooral op dat je de meeste achievements enkel kunt halen als je de verschillende levels uitspeelt en de game voltooit op alle moeilijkheidsgraden.

Begin 2022 beweerde insider Jeff Grub al dat de GoldenEye 007 HD Remaster binnenkort officieel wordt aangekondigd.Als het bovenstaande gerucht klopt, dan vermoeden we dat de remaster officieel wordt aangekondigd tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase die op 12 juni 2022 plaatsvindt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

GoldenEye 007

Nintendo Wii

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties