Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: GoldenEye 007 HD Remaster wordt binnenkort aangekondigd

Oog in het zeil houden.

De GoldenEye 007 HD Remaster wordt mogelijk in de komende weken aangekondigd. Dat vertelt insider Jeff Grub in zijn podcast 'Grubbsnax'. Ook verwacht hij dat de aankondiging van Microsoft komt en niet van Nintendo, die de game nochtans uitgaf voor de Nintendo 64.

"Ik denk dat Microsoft degene gaat zijn die hem als eerste aankondigt," zegt Grubb in de podcast. "Ik denk dat de aankondiging best snel komt, waarschijnlijk in de aankomende weken."

Dat de game in de maak is, is geen verrassing meer nadat in januari GoldenEye 007 achievements gelekt waren op Xbox. De lijst bevatte 55 achievements voor een totaal van 1000 gamerscore verspreid over de campagne en multiplayer-modi.

Tot nu toe is er niets officieel bekendgemaakt van de game door Microsoft, Rare of Nintendo. Wel weten we dat IO Interactive aan een James Bond-game werkt.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties