Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: God of War Ragnarok komt in november 2022 uit

Goddelijke bronnen of War.

God of War Ragnarok komt in november 2022 uit. Dat melden enkele anonieme bronnen binnen Sony aan de redactie van Bloomberg.

Volgens de bronnen onthult Sony deze maand wanneer de game precies uitkomt en krijg je ongetwijfeld een nieuwe trailer voorgeschoteld. Of het bedrijf de concrete releasedatum gaat onthullen via een los filmpje of er meteen ook een hele State of Play voor God of War Ragnarok aan koppelt, is op dit moment moeilijk te zeggen.

Dat de game in het najaar uitkomt, is niet zo verwonderlijk. God of War Ragnarok kreeg eerder een rating in Zuid-Korea waaruit je kon afleiden dat de titel in het najaar uitkomt.

Wil je graag meer over de game weten, dan vind je op onze website alles over de God of War Ragnarok release en de rol van Thor in God of War Ragnarok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties