Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Ghostwire: Tokyo komt ook naar Xbox Series X/S

Staat op de kantoormuur bij Bethesda in Londen.

Het Londense kantoor van Bethesda heeft een muurafbeelding van Ghostwire: Tokyo waarop staat dat de game naar Xbox Series X/S komt. Dat beweert althans twitteraar Klobrille via een reeds verwijderde afbeelding op de website van de Britse kantoorontwerper Area.

Door een exclusiviteitsdeal is Ghostwire: Tokyo het eerste jaar enkel te spelen op pc en PlayStation 5. Wanneer die deal in maart 2023 ten einde loopt, kan de game dus ook op platformen zoals Xbox Series X/S uitkomen.

Aangezien Deathloop een jaar na zijn release ook te spelen is via Xbox Series X/S en Game Pass is de kans groot dat de bovenstaande titel ook een Xbox Series X/S-port krijgt.

In een andere tweet van Klobrille zie je een muurafbeelding van Starfield in hetzelfde kantoor. Als je erop inzoomt en het beeld verscherpt, merk je dat Starfield op 13 maart 2023 beschikbaar is. Dat komt ongeveer overeen met de uitgestelde release van Starfield.

Bethesda moet dit alles nog officieel bevestigen. De aankondiging rond de release van de Xbox Series X/S-port van Deathloop gebeurde zelfs pas enkele dagen voor de release van die versie.

Meer informatie over bovenstaande games ontdek je in de Ghostwire: Tokyo review en Deathloop review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Deathloop

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

GhostWire: Tokyo

PS4, PS5, Xbox One, PC

See 1 more

Starfield

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties