Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Ghost of Tsushima sequel in de maak

Sucker Punch werft aan.

Ontwikkelaar Sucker Punch werkt mogelijk aan een sequel voor Ghost of Tsushima. Dat gerucht doet de ronde nadat er twee nieuwe vacatures opdoken op de website van de ontwikkelaar.

Via de vacaturepagina zoekt het bedrijf een narrative writer en een associate outsource artist. Om een van beide functies te vervullen, moet je kennis hebben van de traditionele Japanse cultuur en geschiedenis.

Wanneer je de vacature van de narrative writer bekijkt, dan zie je dat het hier gaat over een functie die nodig is voor het schrijven van meerdere aanlokkelijke verhalen van toekomstige projecten. Of een van die toekomstige projecten een Ghost of Tsushima sequel is, is momenteel koffiedik kijken, maar zeker niet uitgesloten.

Ontwikkelaar Sucker Punch maakte eerder ook bekend dat Ghost of Tsushima speelt aan 60fps op PS5 dankzij Game Boost. Sinds 16 oktober kun je ook aan de slag met Ghost of Tsushima: Legends. Waarom wij alvast uitkijken naar een sequel , ontdek je in onze Ghost of Tsushima review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties