Skip to main content

Gerucht: gelekte illustratie toont Necromancer class Diablo 3

UPDATE: Class officieel onthuld.

UPDATE: Blizzard heeft tijdens Blizzcon 2016 de Necromancer class voor Diablo 3 officieel onthuld. De class wordt in 2017 aan de game toegevoegd. De skills van de Necromancer in Diablo 3 zijn gebaseerd op de skills van de class in Diablo 2.

De Necromancer class maakt geen deel uit van een nieuwe uitbreiding, maar is beschikbaar in het Rise of the Necromancer Pack. De bundel bevat verder een pet, twee nieuwe character slots, extra stash ruimte, een portrait frame, pennant, banner en sigil.

Blizzard heeft tijdens Blizzcon tevens The Darkening of Tristram voor Diablo 3 aangekondigd. De uitbreiding voegt een remaster van Diablo 1 aan de game toe.

Bekijk op YouTube

Oorspronkelijk bericht: Er heeft enige tijd een afbeelding van een mogelijke nieuwe class voor Diablo 3 op de officiële Blizzard-site gestaan. De illustratie is inmiddels weer verwijderd.

De URL van de afbeelding bevatte onder andere het woord 'necromancer.' Op de afbeelding zijn een mannelijk en een vrouwelijk personage te zien die mogelijk een leger van ondode soldaten aanvoeren.

Er wordt gespeculeerd dat de afbeelding een nieuwe class voor Diablo 3 toont. Zo is het in de game mogelijk om als een mannelijke of een vrouwelijke variant van een bepaalde class te spelen. De ondode soldaten doen ook denken aan vijanden uit uitbreiding Reaper of Souls.

Blizzard organiseert dit weekend een nieuwe editie van de Blizzcon-beurs. De ontwikkelaar staat tijdens het evenement onder andere stil bij het twintigjarig jubileum van de Diablo-reeks. De illustratie is mogelijk onderdeel van de presentatie.

Gisteren lekte er ook al een afbeelding van een nieuw personage voor Overwatch. Blizzard heeft nog niet op beide lekken gereageerd.

Read this next