Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: gelekt marketingmateriaal Call of Duty: WW2 toont releasedatum

En meer!

Een gelekte afbeelding van marketingmateriaal voor Call of Duty: WW2 heeft mogelijk de releasedatum van de game onthuld. De titel lanceert mogelijk op 3 november.

In het marketingmateriaal staat verder dat je in de game 'landt in Normandië en vervolgens langs iconische locaties door heel Europa reist.' De verhaalmodus in de game 'vertelt het verhaal van onbreekbare kameraadschap in een wereld op de rand van de afgrond.'

In het document is ook te lezen dat Call of Duty: WW2 een standalone co-op verhaalmodus heeft. De multiplayermodus wordt beschreven als 'een reeks snelle gevechten in een aantal iconische locaties uit de Tweede Wereldoorlog.'

Uitgever Activision heeft nog niet op de gelekte informatie gereageerd. Vorige week onthulde het bedrijf wel officieel het bestaan van Call of Duty: WW2. Een overzicht met Call of Duty: WW2 informatie vind je op de site.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties