Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Gears of War-ontwikkelaar werkt aan nieuwe IP

Vormt nieuwe Coalition.

Gears of War-ontwikkelaar The Coalition werkt volgens geruchten aan een nieuwe IP. Dat gerucht ontstond toen twitteraar Klobrille een LinkedIn-profiel bekeek van een van de level designers bij The Coalition.

Op dat profiel stond te lezen dat de medewerker al sinds februari aan een nieuwe IP van The Coalition werkt. Wie de pagina nu bekijkt, ziet dat de medewerker dat stukje ondertussen van zijn profiel heeft gehaald.

Dat de ontwikkelaar aan een nieuwe game werkt, is eigenlijk geen verrassing meer. Begin mei zei The Coalition nog dat het de komende jaren verscheidene nieuwe projecten ontwikkelt via Unreal Engine 5. Omdat de ontwikkeling van games lang duurt, onthulde de studio toen ook dat je de komende tijd geen nieuwe aankondiging moet verwachten.

Alles wijst er dus op dat Klobrille het opnieuw bij het rechte eind heeft. Eerder ontdekte hij voor de officiële onthulling dat de Halo Infinite multiplayer free-to-play is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Gears of War 5

Xbox One

Gears Tactics

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties