Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Fortnite 'no build' mode is een blijver

Lijkt zo meer op Warzone.

De Fortnite "no build"-modus krijgt volgens dataminers Hypex en Twea een permanent plekje in de game. Dat laatste is volgens hen vooral te wijten aan de enorme populariteit van de modus.

Volgens HypeX kan Epic Games te allen tijde de mode in- of uitschakelen. Ook ontdekte hij dat tekst op de laadschermen is veranderd naar "in modes waar bouwen is ingeschakeld".

Twea ontdekte dan weer dat de permanente versie van de mode "No Build Battle Royale" heet en dat die vanaf 29 maart 2022 te spelen is in Solo, Duos, Trios en Squads.

Omdat Epic Games eerder andere enorm populaire modes voor altijd aan Fortnite toevoegde en omdat spelers rapporteerden dat ze vaak meer dan een uur moeten wachten voor ze met de "no build"-mode aan de slag kunnen, is het zeer goed mogelijk dat beide dataminers het bij het rechte eind hebben over de permanente status van deze mode.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat Ezio uit Assassin's Creed naar Fortnite komt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties