Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite krijgt nieuwe map zonder combat

UPDATE: Papaya vanaf nu beschikbaar in de game.

Update: Epic Games heeft de komt van de nieuwe Party Royale-modus nu ook officieel bevestigd. Sterker nog, de nieuwe Papaya-map is vanaf nu beschikbaar in de game. Volgens de ontwikkelaar is het nieuwe eiland een 'experimentele en steeds veranderende plaats waar spelers hun wapens achterwege kunnen laten'.

Origineel artikel: Dataminers hebben in update 12.50 voor Fortnite verwijzingen gevonden naar een nieuwe map voor de game. Die map zou Papaya heten en een nieuwe modus genaamd Party Royale introduceren. Daarin neem je het niet langer op tegen 99 andere spelers, maar hang je gewoon wat rond met je vrienden.

Papaya is een stuk kleiner dan de normale map, en bevat naast een centrale hub ook verschillende gebieden waar je vermoedelijk samen met je vrienden tal van minigames speelt. Ook zouden er op het eiland telefooncellen staan waarin je tijdens de game van skin kunt veranderen.

Het lijkt misschien wat vreemd dat Fortnite een modus krijgt waarin gevechten niet langer centraal staan, maar de game is intussen nu eenmaal al heel wat meer dan een normale Battle Royale. Vorig week nog lokte het concert van Travis Scott in Fortnite nog 12,3 miljoen gelijktijdige spelers.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties