Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Fortnite binnenkort ook in China beschikbaar

Of is er meer aan de hand?

Fortnite: Battle Royale lijkt zich schrap te zetten voor een release in China. Dat doet een geheimzinnige tweet op het officiële account van Epic Games althans vermoeden.

Op de afbeelding zie je een afgestempeld paspoort met de datum 23 april 2018. 'Bestemming: China', luidt het bovendien. De Chinese markt blijkt niet altijd zo toegankelijk voor Westerse games. Grote concurrent PUBG is er al een tijdje beschikbaar, zij het via derde partij Tencent.

Het ziet er dus naar uit dat Fortnite naar China komt. Anderen denken dan weer dat er nieuwe map gebaseerd op China in de maak is. Of hebben de meteoor en kometen in Fortnite er iets mee te maken misschien?

Gisteren nog introduceerde de Fortnite v3.5 Content update een Light Machine Gun en 50v50 modus. Nog bezig met de Week 9 Challenges? Bekijk dan zeker ons overzicht met deFortnite Week 9 Challenges.

Over de auteur

Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Reacties