Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Final Fantasy 7 Remake is timed exclusive voor de PlayStation 4

Enkel het eerste jaar.

Twitteraar Wario64 heeft de box art voor de Final Fantasy 7 Remake gelekt. Daaruit blijkt dat de game enkel gedurende het eerste jaar exclusief naar de PlayStation 4 komt. Mogelijk komt de game vanaf 3 maart 2021 dan ook naar andere consoles of naar de pc.

Square Enix heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Wario64 het bij het rechte eind heeft. Eerder lekte de twitteraar onder andere ook de box art voor Borderlands 3 en de ontwikkeling van Destiny 2 Shadowkeep.

Het zou alvast geen verrassing zijn mocht de game in 2021 ook naar andere platformen komen. Vooral Microsoft heeft de banden met Square Enix de afgelopen tijd aangehaald. Zo komen er binnenkort verschillende Final Fantasy games naar de Xbox Game Pass. Op onze site lees je alle Final Fantasy 7 Remake info.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties