Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Final Fantasy 16 demo binnenkort beschikbaar

Het aftellen is finaal ingezet.

Alerte fans hebben in de PlayStation Store een demo voor Final Fantasy 16 gevonden. Momenteel is de demo enkel zichtbaar in de bibliotheek van gamers die een pre-order voor de game hebben, maar ook zij kunnen de demo voorlopig nog niet spelen.

We wisten al even dat er een demo voor Final Fantasy 16 aankomt, maar het blijft onduidelijk wanneer die speelbaar is. Fans vermoeden dat dat wel eens op 11 juni zou kunnen zijn. Square Enix organiseert die dag een groot evenement met livestream in de aanloop naar de release op 22 juni.

Een andere mogelijkheid is dat de game op 8 juni door Geoff Keighley wordt aangekondigd tijdens de Summer Game Fest 2023-presentatie. In elk geval kunnen fans spoedig met de proloog van de game aan de slag.

In die proloog leer je meer over het vroegere leven van hoofdpersonage Clive. Vermoedelijk kun je al je progressie ook meenemen naar de volledige game.

Kun je niet wachten tot 22 juni? Hier lees je alles over de Final Fantasy 16 release.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties